To do-list - Gjør de 3 viktigste tingene før kl. 11!

August 12, 2015

 

Mitt beste verktøy, både for å kunne være effektiv og for å klare å holde kaldt når det koker og du har hundre ting pågående på samme tid - det er ToDo-lista. Den er min redning. Den minner meg på ting, den hjelper meg tilbake når jeg sporer av (for det hender av og til), den hjelper meg å prioritere og ikke minst så er det  veldig motiverende å stryke ting fra lista - Check!

Det viktisgste, som jeg lærte av medgründer Trine Landøy www.trinelandoy.no - Du må prioritere ToDo'sene dine og de 3 VIKTIGSTE SKAL DU GJØRE FØR KLOKKEN 11! Hvis ikke er sjansen stor for at det ikke blir gjort, i alle fall ikke i dag. Det kommer jo alltid noe nytt i løpet av dagen. Telefonen ringer - mail etc...

Hva er viktigst? Still deg selv 2 spørsmål: Hva får størst konsekvens om du ikke gjør det i dag? Hva tjener du penger på? Tørke støv for eksempel - det kommer veldig langt ned på listen. I alle fall på min liste, mulig det er annerledes for allergikere - jeg vet ikke :)

Så: Skriv lister. Prioriter etter beste evne. Gjennomfør det som står på listen. Og da altså de viktigste punktene før klokken 11. Da kommer man fremover. Mot målet. Og da lykkes man.

 

Love, M

Del på Facebook
Please reload

Siste innlegg

November 25, 2016

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags

KONTAKT

-

Butikkpikene

Rigedalen 41, Varodd 2. etg
4623 Kristiansand

Telefon: 381 33 333 (09.00-16.00)

E-post: butikkpikene@mystore.no

RESSURSER
-

OM OSS
REFERANSER
BLOGG

FAQ
 

  • Facebook Black Round
  • Instagram Black Round
  • Flickr Black Round