top of page

Hvordan lage en landingsside for epostpåmelding?

I dag vil vi vise dere hvordan man kan sette opp en helt enkel side for påmelding til f.eks en julekalender - hvor målet ditt som nettbutikk eller fysisk butikk er å få epostadressen til de som vil delta. Etter at du har satt opp epostpåmeldingen vil du kunne nå ut til alle deltakerne med dagen luke, dagens vinner, ukas tilbud etc etc. Dette gjør du via epostmarkedsføring i f.eks Wix eller Mailchimp. Landingssiden vi setter opp i dette (noe primitive) forslaget er laget i Wix. Dette er kun en demo - for å vise dere i prinsippet hvordan det fungerer:

Step 1 Logg deg inn på Wix.com og opprett en gratis brukerkonto dersom du ikke allerede har en.

Step 2 Klikk på template og velg "tomme templates".

Step 3 Endre bakgrunn og legg til bilder, figurer og tekst etter ønske:

Step 4 Legg til selve påmeldingsboksen. Klikk på +tegnet og velg "Wix Get Subscribers" Ved bruk av denne appen (gratis) kan du samle epostadressene i Wix Shoutout eller eksportere de til en egen liste i f.eks. Mailchimp.

Step 5 Tilpass påmeldingsskjemaet. Her kan du også opprette en automatisk epost som sendes ut til alle som melder seg på - gjerne med en link til nettbutikken ;) Så er det klart for publisering og markedsføring! Merk at dersom du ikke vil ha reklamen fra Wix på siden din - så kan du oppgradere kontoen din til en premiumversjon.

Step 6 Neste steg er å sette opp epostkampanjene du ønsker å sende ut. Dette kan du gjøre i det epostprogrammet du måtte ønske eller direkte i Wix Shoutout. Hvis du gjør det i et eksternt program - husk å alltid importere nye epostadresser før utsendelse! Og ikke minst markedsføre kalenderen - slik at folk melder seg på :)

Lykke til! Hilsen Monica & Christina i Butikkpikene

Ps! Hvis du vil at vi gjør hele denne jobben for deg - så gjør vi gjerne det. Se info og priser her.

Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
No tags yet.
bottom of page