top of page

Gode fraktavtaler & en enkel logistikkhverdag

Vi har satt oss godt inn i frakt & logistikk - det er en fordel for deg!

Det er dyrt å være liten - og spesielt frakt i Norge er ikke billig. Fjord og fjell. Øyboere, kolonnekjøring og statlige avgifter, alt spiller inn på prisene og det går oftest ut over de små/mellomstore - og de nye bedriftene. Vi samarbeider med Postnord og Logistra og gir deg profesjonelle systemer og hjelper deg i gang med en avtale som er tilpasset din bedrift.

Postnord er en allsidig transportleverandør som leverer til både privatpersoner og bedrifter - levering på døra - hente i butikk eller levert i postkassa. Du bestemmer. Logistra leverer et profesjonelt EDI-system som gir deg full oversikt og den enkleste hverdagen med tanke på logistikk og forsendelser.

Hva koster det?

Det koster ingenting å opprette eller ha selve fraktavtalen - man betaler kun for det man faktisk sender. 

For å få den mest effektive løsningen trenger du også et logistikk/ EDI-program. Vi samarbeider med, og anbefaler Logistra. De leverer et profesjonelt program til en grei pris - og har super kundeservice. Disse folka kan vi stå inne for.

Logistra har ulike abonnementer ut ifra hvor mange kolli du sender. Priser fra 0,- pr. mnd! Se priser oppgitt under. I tillegg til abonnementet trenger du en etikettskriver for å skrive ut adresse- / strekkodelapper og en router som kalles "directprint". Prisen for skriveren avhenger av abonnementet - full pris er 2.990,-  Directprint-boksen får du 50% rabatt for siden du er Butikkpike-kunde - kun 500,-.

Vi hjelper deg med ALT det tekniske. Dette er ikke vanskelig. Kontakt oss for bestilling eller om du har spørsmål.

Vi har brukt dette systemet selv - og kjenner det godt. 

Logistra sine priser

Legg igjen en beskjed så kontakter vi deg

Supert! Meldingen er mottatt.

bottom of page