top of page

Butikkpikene

Vi har vært der selv. Gründer - med egen butikk. Regninger som strømmet på og varer som ikke ble solgt fort nok. Mye arbeid for lite. Så kom idéen om å starte egen nettbutikk. Øke salget. Større marked. Mer frihet. Det ble en dyrekjøpt erfaring, men verdifull lærdom. Det tok oss ett år, med masse frustrasjon og tapte inntekter før vi var på nett. Det som virket så enkelt, var mer komplisert enn vi trodde; domener, teknisk plattform, webdesign, innhold, fraktleverandør, bank og betalingsløsning, drift og synlighet på google.

 

Når vi først var i gang, doblet vi omsetningen første året. Og to år senere tjente vi nok til å legge ned den fysiske butikken. I dag er nettbutikken solgt til to herlige gründerkvinner, og vi er godt igang med Butikkpikene - et lite selskap med et stort ønske om å hjelpe andre i gang med sin egen nettbutikk.

Enten du har et ønske om å starte for deg selv, er misfornøyd med den nettbutikken du har i dag, eller du har en fysisk butikk og ønsker å begynne å selge på nett, kan vi hjelpe deg i gang. Det trenger hverken være vanskelig eller dyrt. Vi vet hva som skal til, har satt det i system og kan få deg på nett i løpet av 3 uker.

 

 

bottom of page