top of page

Want more?

Det er nå det begynner - it's time to rock your business!

Etter å ha valg startpakke og abonnement er du i gang! Gratulerer! Du har nå tilgang til og full mulighet til å styre din nettbutikk helt selv. Du har tilgang til designendringer, bytte forsidebilder, SEO-felter på alle sider, kategorier og produkter etc. Du har også tilgang på en rekke apps og integrasjoner. Når behovet melder seg for utvidelse, eller om du bare vil ha litt ekstra hjelp - let us know.

 

Det ligger også mer til det å drive en nettbutikk enn bare selve nettbutikken; markedsføring, salg, nyhetsbrev, kampanjer, konkurranser etc. Dette har vi også lært oss litt om - og vi vil gjerne lære videre det vi kan.

Er du synlig i Google? Når du ut til riktig publikum? Våre nettbutikker er lagt opp og tilrettelagt for søkemotor-optimalisering. Og vi vil gjerne hjelpe deg å bruke verktøyene riktig. 

Øk omsetningen din ved å annonsere på

Facebook og Instagram

Selg mer med nyhetsbrev

Nyhetsbrev er en av de smarteste måtene å markedsføre din nettbutikk på. Det koster lite og har stor effekt. Man kan faktisk komme i gang helt kostnadsfritt! 

Det er viktig å ha en oppdatert nettbutikk og et godt, mobilvennlig design. Vi hjelper deg gjerne å lage nye forsidebilder og bannere eller vi kan vise deg hvordan du gjør det selv!

Burde butikken ha en blogg?

Blogg er supersmart. Relevant tekst - hyppig oppdatering og engasjerte følgere. Det skaper tillit. Det får deg oppover på Googlesøk. Det gir deg trofaste følgere og kunder - og forhåpentligvis økt salg.

Samle flere e-poster

Samle epostadresser og bygge kunde-liste? Kjør konkurranse! Vi gir deg noen tips og hjelper deg gjerne med å lage landingsside.

Takkekort

Gi kunden din det lille ekstra og vis at du setter pris på dem. Vi lager gjerne takkekort som du kan legge ved pakkene du sender ut.

bottom of page