top of page

Starte nettbutikk 1-2-3

Kom i gang - selg noe - nå! Hvis du skal vente med din nettbutikk til alt er helt 100% kan det hende du ikke kommer i gang i det hele tatt. Kanskje kommer konkurrenten deg i forkjøpet. Den beste måten å bli ekspert på, er å hive seg i det. Prøve og feile. Nettbutikk er både rimelig, enkelt og gøy. Vi hjelper deg å lykkes og følger deg gjennom hvert steg frem til åpning. Det er lett.
 

Hvorfor starte nettbutikk?

 

Trendene er tydelige. Omsetningen på nett stiger raskere enn omsetning i fysisk butikk hvert år.

Folk vil ha det enkelt. De vil kunne handle fra sofaen eller kontoret - og de vil kunne gjøre det hele døgnet. Få pakken levert på døren eller kunne hente på Post i Butikk - når det passer dem best.

Noe som blir mer og mer attraktivt er hybridbutikk - kombinert nettbutikk og fysisk butikk. Tenk for en mulighet du har - du som allerede har en fysisk butikk! Du har lageret fullt av varer, et innarbeidet sortiment og navn, og du jobber sikkert allerede i sosiale medier? Ved å legge ut produktene dine for salg også på nettet vil ikke bare kunne øke omsetningen din gjennom nettsalget, det vil også gi deg en fantastisk mulighet til bredere markedsføring av din fysiske butikk. Det å kunne vise hele sortimentet ditt før kunden i det hele tatt tar steget inn i butikken din er en stor fordel. Terskelen for å komme inn i butikken blir lavere for kunden føler at de allerede kjenner butikken litt, og føler seg tryggere.

Driftkostnadene for en nettbutikk er lave og det kan gjøres enkelt og proffesjonelt. Det krever lite teknisk kunnskap og vi hjelper deg gjerne. Hva venter du på?

Hvordan fungerer det?

1) Bestill en gratis og uforpliktende demo.

Vi setter opp et lekkert designforslag til deg - som vil være første steg på veien til din helt egen nettbutikk. Da får du sett hvordan din nettbutikk kan se ut og hvordan baksystemet fungerer. 
 


2) Få opplæring i kontrollpanelet og fyll opp butikken. 

Du får enkel opplæring i hvordan du legger inn produkter, bilder og hvordan du skal jobbe for å bli synlig i Google søk. Dette er den eneste jobben du skal gjøre selv.

 

3) Vi jobber med design. Du jobber med å legge inn produkter og annet innhold. 
Sammen designer vi en nettbutikk du vil elske. Vi setter opp alt for deg - du trenger ikke tenke på noe av det tekniske. Vi legger inn de fargene, fontene og forsidebildene du ønsker. 

 

4) Starte markedsføring og åpne butikken. Vi ordner alt det tekniske i forbindelse med åpningen.

Det er tid for å sprette champagnen og slenge bena på kontorpulten. Når første ordre kommer guider vi deg gjennom steg for steg. Ordrebehandling, forsendelse & betaling.

Bestill en gratis demo nå!

Du har muligheten til å teste oss gratis og uforpliktende i 14 dager. Da kan du se om vi er den rette hjelpen for deg. Da får du se hvordan din nettbutikk kan se ut og hvordan baksystemet fungererer.

bottom of page