top of page

Kickstart din suksess med Mailchimp!

ONLINEKURS OVER 4 UKER

Kom i gang med effektiv epostmarkedsføring nå! I løpet av 4 uker vil du føle deg trygg på hvordan du bygger en relevant epostliste, hvordan du lager et fint design på dine kampanjer, hvordan lage en god kampanje som gir resultater og ikke minst hvilke tall du burde følge med på i statistikken fra dine kampanjer slik at du kan forbedre dine nyhetsbrev for hver gang! 
 

ETTER KURSET VIL DU KUNNE: 

Lage en påmeldingsside for nyhetsbrev

Samle inn relevante epostadresser

Lage en fin designmal for dine kampanjer

Hvordan lage en god kampanje som gir resultater

Lese statistikk fra dine kampanjer - slik at neste kampanje blir ENDA bedre!

Tilpasse dine lister og kampanjer til GDPR

SLIK FUNGERER DET:

Kurset er et onlinekurs - det vil si at det foregår på en skjerm. Det du trenger for å delta er datamaskin (både Mac og PC er ok) og tilgang til internett. Det er også en stor fordel å ha en facebookprofil for bedriften. Kurset foregår over 4 uker hvor det slippes en ny modul hver uke - med et nytt tema. Mellom hvert tema får du en praktisk oppgave som du løser og sender inn. 

Etter at du har meldt deg på kurset vil du motta en mail med link til hvordan du oppretter din Mailchimpkonto og første modul vil være tilgjengelig for deg etter dette. Deretter vil det bli lansert en ny modul hver uke. Du kan se videoene og gjennomføre oppgaven når det passer best for deg. For å få tilbakemedling på din oppgave må den leveres senest 1 uke etter mottatt modul - vi vil minne deg på det. 

STEG FOR STEG

Gjennom steg-for-steg-videoer viser vi deg hvordan du enkelt lager dine egne suksessfulle kampanjer. Det vil komme ett nytt sett med videoer hver uke - med et nytt tema.  

GODE EKSEMPLER

Vi viser deg flere gode eksempler slik at du får tips og inspirasjon til hvordan du kan lage dine kampanjer og ditt innhold best mulig. Både på design, innhold og påmeldingssider. 

OPPGAVER UNDERVEIS

Mellom hver modul, etter hvert tema, vil du få en praktisk oppgave som du helt konkret skal løse og sende inn. Slik får du omsatt læringen i noe konkret for deg og din bedrift med det samme. Du vil også motta konstruktiv tilbakemelding på det du har levert.

KOMMUNIKASJON

Du har full support underveis i kurset og du kan spør oss både på mail og telefon dersom du lurer på noe eller om du skulle står fast på en oppgave, Vi har åpen support mandag til fredag 9-16.

Du kan kontakte oss på post@butikkpikene.no eller

tlf 381 33 333

HVA SIER TIDLIGERE DELTAKERE?

Ryddig, oversiktlig og konkret. Visuelt veldig fint, og det er logisk hvor jeg skal klikke. Brukeropplevelsen er god. 
Likte spesielt godt alle eksemplene som kommer fra reelle nyhetsbrev, og at dere henter disse opp igjen flere ganger. Det gjør at jeg tenker “dette skal jeg også klare å få til”. Bra med “ekstra tips” til hvor en kan finne bilder osv, det gav meg enda mer valuta for pengene.

Karianne, K Kompetanse

Jeg hadde litt kjennskap til MailChimp fra før og jeg syntes kurset var veldig bra.
Det var fokus på de viktigste tingene som har betydning for å sende ut nyhetsbrev og å lage landingsside. Det var god forklaring av ord og uttrykk.
Glad for at jeg kunne gå tilbake å se videoene flere ganger.
Kjempepositivt med en ekstra filmsnutt om GDPR og hvordan du «enkelt» kunne sende ut informasjon til e-post mottakerne dine omdette.

Alt i alt et kjempefint kurs som var kort og konsist med fokus på de viktigste tingene.

Christin, Bortelid Utvikling

Dette er kurset for deg som: 

Ønsker å komme i gang med nyhetsbrev og Mailchimp

Ønsker steg for steg forklaring på hvordan man bruker mailchimp - med et enkelt språk!

Som vil sette læringen ut i praksis og lage noe konkret for din bedrift

Som er sulten på å lære noe nytt

Som vil selge mer - NÅ

Dette er IKKE kurset for deg som: 

Allerede kan Mailchimp

Som sender regelmessige kampanjer og har kontroll på de grunnleggende verktøyene

ER DETTE KURSET FOR DEG?

Dette kurset er for deg som en gang for alle ønsker å komme i gang med nyhetsbrev og Mailchimp. For deg som har en vare eller tjeneste som du ønsker å nå ut med til relevante kunder. Både eksisterende og potensielle nye kunder. Kurset er for deg som er sulten på å lære noe nytt og som vil ha konkret info som du kan sette ut i live i din bedrift med det samme! 

HVA KREVES FOR Å DELTA?

Du trenger ingen forkunnskaper om nyhetsbrev for å delta. Her vil vi ta for oss alle detaljene, helt fra starten av. Før kursstart trenger du en konto på Mailchimp. Dersom du ikke allerede har dette klart vil du i god tid før kursstart motta en mail fra oss med en steg-for-steg video om hvordan du oppretter en GRATIS konto. Kontoen på Mailchimp er gratis frem til du har samlet hele 2000 epostadresser.

 

Kurset er et onlinekurs - du vil derfor trenge en skjerm og tilgang til internett. Selve kurset kan du se på en telefon eller iPad - men vi vil anbefale deg å ha en datamaskin for å gjennomføre oppgavene og når du skal lage dine kampanjer. 

For å få maksimalt utbytte av kurset anbefaler vi at du
setter av tid, både til å se videoene men ikke minst til å gjennomføre oppgavene. Dersom du gjennomfører oppgavene godt underveis vil du i slutten av kurset faktisk allerede ha sendt ut din første kampanje og kanskje til og med fått inn dine første salg fra epostmarkedsføring! 

 

HVA KOSTER DET?

Pris for 4 moduler
inkl. oppfølging

5.990,-

HAR DU NOEN SPØRSMÅL? 

Takk! Melding er sendt.

bottom of page