top of page

Hub - Bildelagring i Picmonkey!

Vi har lyst til å tipse deg om en genial funksjon i Picmonkey, nemlig Hub. Det er en fin funksjon for Premium-brukere som lar deg redigere overlays og tekst etter at du har lagret dem. Hub gjør at du kan ha alle bildene dine lagret på en plass, for så å hente opp de du vil redigere. Dette er perfekt for deg som har nettbutikk og vil ha en levende forside som endres ofte. Du kan lage forsidebildene i Picmonkey, lagre dem og gå tilbake når du skal endre bilde eller tekst senere. Da får alltid forsidebildene likt design og du bruker mindre tid. Genialt!

Under viser vi deg hvordan du lagrer et bilde i Hub.

For å legge til et bilde til Hub, må du klikke på 'Save' oppe i venstre hjørne.

Skriv inn en tittel og klikk på 'Save'.

Se steg for steg under på hvordan du henter opp et bilde du har lagret, for så å gjøre endringer på det.

For å finne bildene du har lagret i Hub, gå til 'Edit' deretter 'My Hub'.

Velg bilde, deretter 'Edit'.

Når du skal lagre et bilde du har åpnet fra Hub, kan du enten oppdatere bilde (overskrive orginalbilde), eller du kan lage en kopi (da blir det ikke gjort noen endringer på orginalbilde).

Håper dette var nyttig for deg og at det kan gjøre hverdagen din enklere. Dette gjør kanskje at du har lyst til å gjøre forandringer på forsiden av nettbutikken din eller andre steder oftere, noe som bare er positivt. Har du spørsmål til bruken av Picmonkey, ta kontakt så kan vi hjelpe deg.

Hilsen Christina - Butikkpikene

www.butikkpikene.no

Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
No tags yet.
bottom of page