top of page

GRATIS program for bilderedigering

Vi elsker når man kan løse en utfordring bra, billig og enkelt. Det blir ikke bedre enn det. Om du ikke har testet PicMonkey før - så er det på tide nå!

Du trenger ikke kjøpe og lære deg Photoshop for å redigere dine egne bilder. Med PicMonkey kan du enkelt lage fine collager og forsidebilder til nettbutikken din, "plakater" til dine nyhetsbrev, tilpasse bilder til facebookinnlegg og facebook-forsidebilde - og mye mer. Programmet er gratis og krever ingen nedlastning - det ligger åpent, rett på internettet! Det finnes også en "Royal" betalt versjon som gir deg flere valgmuligheter og som fjerner reklame fra siden - men gratisversjonen holder lenge. Når vi har workshops og minikurs i bildebruk / forsidebilder / nyhetsbrev, er det PicMonkey vi bruker. Vi har brukt programmet mye og har snappet om noen tips og snarveier på veien.

Vi vil dele noen tips på bloggen, men sitter du å knoter med programmet og lurer på noe - er du er enn velkommen til å ta kontakt med oss. Lykke til!

Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
No tags yet.
bottom of page