GRATIS program for bilderedigering

Vi elsker når man kan løse en utfordring bra, billig og enkelt. Det blir ikke bedre enn det. Om du ikke har testet PicMonkey før - så er det på tide nå!

Du trenger ikke kjøpe og lære deg Photoshop for å redigere dine egne bilder. Med PicMonkey kan du enkelt lage fine collager og forsidebilder til nettbutikken din, "plakater" til dine nyhetsbrev, tilpasse bilder til facebookinnlegg og facebook-forsidebilde - og mye mer. Programmet er gratis og krever ingen nedlastning - det ligger åpent, rett på internettet! Det finnes også en "Royal" betalt versjon som gir deg flere valgmuligheter og som fjerner reklame fra siden - men gratisversjonen holder lenge. Når vi har workshops og minikurs i bildebruk / forsidebilder / nyhetsbrev, er det PicMonkey vi bruker. Vi har brukt programmet mye og har snappet om noen tips og snarveier på veien.

Vi vil dele noen tips på bloggen, men sitter du å knoter med programmet og lurer på noe - er du er enn velkommen til å ta kontakt med oss. Lykke til!

#gratisbilderedigering #bilderedigering #redigering #picmonkey #gratisprogram #bilder #design #nettbutikk

Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
No tags yet.