top of page

Hjelp! Butikkpikene starter nettbutikk!

Jepp, det er helt sant. Butikkpikene er helt i startgropen med en egen nettbutikk. Og det med litt blandende følelser... Vi legger jo hodet på stubben her. Nå er ikke målet med denne butikken å bli millionær. Men den må likevel greie seg selv. Det blir litt venstrehåndsarbeid dette her. Samtidig som at dette arbeidet er superviktig! Det er over 3 år siden jeg drev nettbutikk sist. Og jeg ser at nettbutikk i 2013 er ikke det samme som i 2016. Internettet. Det er i endring. Hele tiden! Christina og jeg ønsker å vite hva dere snakker om når dere ringer oss og strever med nettbutikkene deres. Vi vil vite hvordan det er i praksis. Med ekte kunder og ekte produkter. Vi kan aldri stoppe å lære. Vi må følge med på det som er nytt. Samtidig som vi ikke må se oss blinde på alt det nye som kommer. Litt kritisk skal man være. Fra slutten av 2015 og til nå har vi fått mange spørsmål fra kundene våre - og mange av de er langt utenfor hva som egentlig er vårt fagfelt. Men, når man er gründer - så blir man tvunget til å lære litt om mye - og da svarer man etter beste evne hvis man har vært borti problemstillingen før. Samme om det gjelder etablering av selskap, moms, frakt, logistikk, import, eksport, emballasje, regnskap el. Og det er det som er så deilig. Å føle at man har noen å sparre med - noen som er litt i samme situasjon som en selv. Og ofte går det begge veier. Vi lærer av kundene og de lærer av oss. Og det er dette vi ønsker å bli enda bedre på ved å starte denne nettbutikken. Alt det rundt. Alle de andre oppgavene som ikke er akkurat selve butikkdriften. Og nå får vi virkelig kjenne det på kroppen. Det å starte helt på scratch. Vi har faktisk startet med et helt nytt produkt - et merke som ikke fantes fra før. Og vi vil i bloggen forsøke å ta dere med på hele reisen. Fra idé - til prototype - til vareprøver - logo - navn - markedsføring - emballasje - design - salg - logistikk - annonsering - nyhetsbrev og. så. videre. Så kan dere lese. Hvis det er interessant. I dag har vi laget instagramkonto, facebookside og åpnet en landingsside for å samle inn epostadresser. For det har vi hørt er veldig lurt.

Organized.no skal nettbutikken hete. Og der skal vi selge kalendere og planleggere for en enklere og mer oversiktlig hverdag. Et produkt jeg selv har savnet og handlet fra USA i flere år. Hvis du klikker deg inn her kan du se en måte å få følgere på. Vi gir bort en gratis TODAY-planlegger (nedlastbar) mot at folk gir oss epostadressen sin. Landingssiden som det heter - der hvor de lander når de har klikket på annonselinken - for å melde seg på - den har vi laget i Wix. En plattform vi alltid skryter varmt av. Kanskje kommer det en step by step - how to lage en landingsside også snart. Hvis det hadde vært stemning for det? Alle har jo lyst til å samle inn epostadresser! Snart er det Black Friday også. Stay tuned! Love, M

Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
No tags yet.
bottom of page