top of page

Godt nok? Godt nok!

Dette kan jeg verken høre eller si ofte nok. Kom i gang. Hiv deg uti det. Det er godt nok. Butikken din er god nok. Idéen din er god nok. DU er god nok!

Jeg glemmer det ofte selv også. Så må jeg bli minnet på det. Jeg sitter og diller med små detaljer. Detaljer som i den store sammenhengen ikke har noen betydning. Når jeg kommer på det, prøver jeg å stille med selv 2 spørsmål; Gjør "denne detaljen" at jeg selger bedre, og får bedre business? Gir "denne detaljen" meg bedre livskvalitet? Hvis svaret er nei, burde man jo bare stoppe med en gang. Ingen er mer kristisk til det jeg gjør - enn meg selv. Og når jeg skal ha noe gjort, som kanskje er litt vanskelig - kanskje noe nytt, så har jeg alltid hundre unnskyldninger for hvorfor jeg ikke har gjort det enda. Det er bare tull. Få det gjort. Ta todo-listen. Stryk én ting av gangen. Det er bedre å gjennomføre, på et vis, enn å ikke gjøre noe i det hele tatt. Veldig ofte i alle fall. En fin regel synes jeg er - 80% er godt nok! Et eksempel: Jeg møter mange butikkeiere, som har tenkt på å starte nettbutikk. Leeenge. Kanskje i flere år. Og unnskyldningen er mange for hvorfor de ikke er i gang enda. De kunne jo hatt millionomsetning i nettbutikken sin for lenge siden. Hvorfor gjør de det ikke? Hopper ut i det ukjente? Noen vil kanskje ikke. Noen vil kanskje vente. Vente til alt er 100%. Vente til det perfekte tidspunktet for lansering. Til de har flere varer i butikken. Til den nye logoen er på plass. Til det nye lagersystemet er i gang. Og. Så. Videre. Ikke vent! Prøving og feiling er jo den beste måten å bli ekspert på. Hopp i det og du vil se at det trenger ikke være vanskelig å selge på nettet. Hvis du skal vente med nettbutikken din til alt er perfekt, risikerer du å tape god omsetning. Kanskje kommer du ikke igang i det hele tatt? Kanskje kommer konkurrenten deg i forkjøpet? Kom igang. Få nettbutikken ut - slik at pengene kan begynne å komme inn. Konklusjon: 80% er bedre enn 0% Anita Krohn Traaseth får sagt det - om du ikke har lest boken hennes; Godt nok for de svina - så kan jeg anbefale deg å gjøre det. Boka kan du kjøpe her. Og om du vil ha noen små ord som kan minne deg på det som er viktig - så ville jeg tatt en titt i nettbutikken til Myke Mule. Fine smykker, med deilige tekster. Jeg digger dette; "Flink pike kan du selv være".

Det var dagens. Love. -Monica-

Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
No tags yet.
bottom of page